.

.

New
WellieStr 50 пар за кревање на камшик, влошки за лифт, силиконски шипки за перм, за пократок трепки 8мм -13мм меки U облик на трепки за лифт за лифт за повторно користење на т?

WellieStr 50 пар за кревање на камшик, влошки за лифт, силиконски шипки за перм, за пократок трепки 8мм -13мм меки U облик на

DEN 316.80

Стока
Во продавницата

✔material : Користена безбедност изработена од неоргански силика гел, нетоксичен и без вкус, без алергиска реакција, побезбеден. Size : 5 различни големини S, M, M1, M2, L за различни трепки со различна должина. Особено во форма : Поставете ја целата форма на очите. Користејќи ги овие силиконски влошки, ќе постигнете лифт и природен трепки. Ефектот на лифтот за еелаш е совршен, формата на трепките е подобро - може да се користи : може да се користи повторно по чистењето, совршен за професионална употреба на салони или домашна употреба. ✔ Пакуван вметнат : вкупна големина од 50 пар/5 (10pair по големина). ✔material : Користена безбедност изработена од неоргански силика гел, нетоксичен и без вкус, без алергиска реакција, побезбеден. Size : 5 различни големини S, M, M1, M2, L за различни трепки со различна должина. Особено во форма : Поставете ја целата форма на очите. Користејќи ги овие силиконски влошки, ќе постигнете лифт и природен трепки. Ефектот на лифтот за еелаш е совршен, формата на трепките е подобро - може да се користи : може да се користи повторно по чистењето, совршен за професионална употреба на салони или домашна употреба. ✔ Пакуван вметнат : вкупна големина од 50 пар/5 (10pair по големина). ✔material : Користена безбедност изработена од неоргански силика гел, нетоксичен и невкусен, без алергиска реакција, побезбедна-големина : 5 различни големини S, M, M1, M2, L за различни трепки со различна должина. Особено во форма : Поставете ја целата форма на очите. Користејќи ги овие силиконски влошки, ќе постигнете лифт и природен трепки. Ефектот на лифтот за еелаш е совршен, формата на трепките е подобро - може да се користи : може да се користи повторно по чистењето, совршен за професионална употреба на салони или домашна употреба. ✔ Пакуван вметнат : вкупна големина од 50 пар/5 (10pair по големина).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи