.

.

New
Lovejoy 69790442662 Hercuflex FX Серија 42662 FX 4SM Челик Крути Центар, 4-1/4 Создаден, 8.10 OD, 1 x 1/2 Клуч, 4.75 Должина Преку Создаден

Lovejoy 69790442662 Hercuflex FX Серија 42662 FX 4SM Челик Крути Центар, 4-1/4 Создаден, 8.10 OD, 1 x 1/2 Клуч, 4.75 Должина

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Обвиткани метрички завртки. Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент. 1,5° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Обвиткани метрички завртки. Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент. 1,5° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Спојката На Херкуфлекс го зголеми номиналниот вртежен момент, поголемата максимална големина на отворот и подолг век на траење. Тој е заменлив со стандарден прирабнички интерфејс АГМА.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи