.

.

New
Ајантаекспорт Термометар Од Типот На Пенкало Дигитален Пренослив И Компактен Термометар во Фактор Сличен на Пенкало.

Ајантаекспорт Термометар Од Типот На Пенкало Дигитален Пренослив И Компактен Термометар во Фактор Сличен на Пенкало.

DEN 2400.00

Стока
Во продавницата

Пренослив и компактен термометар во фактор сличен на пенкало. Се одликува со дигитален екран за лесно читање и прецизни мерења на температурата. Способен за мерење на широк спектар на температури, во зависност од специфичниот модел. Обезбедува брзи отчитувања на температурата, овозможувајќи ефикасни и чувствителни на време мерења. Дизајниран да обезбеди точни мерења на температурата со голема прецизност. НЕ.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи