.

.

New
Брановидни Кутии, 20 х 20 х 18, Крафт, 10/Пакет

Брановидни Кутии, 20 х 20 х 18, Крафт, 10/Пакет

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Овие кутии се индустриски стандард!. Кутии се произведени од 200#/t - 32 крафт брановидни. Брановидни кутии се еднократно и рециклираат. Картоните се продаваат во количини на пакети и се испраќаат рамно за да заштедат простор за складирање и испорака. Гордо направени во САД!. 20 х 20 х 18" Брановидни Кутии. 20 х 20 х 18" Брановидни Кутии. Овие кутии се индустриски стандард! Кутии се произведени од 200#/t - 32 крафт брановидни. Брановидни кутии се еднократно и рециклираат. Картоните се продаваат во количини на пакети и се испраќаат рамно за да заштедат простор за складирање и испорака. Гордо направени во САД!.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи