.

.

New
Nu-VU 112-9166 собрание за омекнување на водата за филтрирање

Nu-VU 112-9166 собрание за омекнување на водата за филтрирање

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Оригинален дел за замена на OEM. Ну-Ву е „водач во печење премиса“ и прави високо квалитетни пекари и ресторани. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Полска. Оригинален дел за замена на OEM. Ну-Ву е „водач во печење премиса“ и прави високо квалитетни пекари и ресторани. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Полска. Nu-VU 112-9166 Собрание за омекнување на вода за омекнување на вода.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи