.

.

New
Krazy лепак kg585 r сите намени krazy лепак, апликатор за прецизност, 0,07oz

Krazy лепак kg585 r сите намени krazy лепак, апликатор за прецизност, 0,07oz

DEN 143.52

Стока
Во продавницата

Продаден како 1 секој. Одлично за секојдневните поправки на домаќинствата. Формира екстра-силна врска на дрво, гума, стакло, метал, пластика и керамика. Херметичкото, капаче за докажување на протекување го спречува лепак да се исуши. Корисна база ја држи цевката за лесно складирање. Формулата за сите намени е одлична за секојдневните поправки на домаќинствата. Формира екстра-силна врска на дрво, гума, стакло, метал, пластика и керамика. Херметичкото, капаче за докажување на протекување го спречува лепак да се исуши. Корисна база ја држи цевката за лесно складирање. Суши јасно.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи