.

.

New
Ајкула 235320 Индустри 5 ПСА Супер златни дискови 320 Грит 100 ПК

Ајкула 235320 Индустри 5 ПСА Супер златни дискови 320 Грит 100 ПК

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

ПСА златни дискови. Дополнителна силна, поддржувачка лепила чувствителна на притисок. Тешко за сите работни места. За соблекување на боја или пескарење во автомобилски и индустриски апликации. Направено од долготрајно жито од алуминиум оксид. ПСА златни дискови. Дополнителна силна, поддржувачка лепила чувствителна на притисок. Тешко за сите работни места. За соблекување на боја или пескарење во автомобилски и индустриски апликации. Направено од долготрајно жито од алуминиум оксид. Опис на производот Ние сме снабдувач/производител на автомобилскиот центар од 1983 година. Нашите производи се дизајнирани со професионален механичар, техничар, заварувач или фабрикувач на ум. Сите наши производи се произведени за професионална или употреба на производство; И многумина се направени во нашиот сопствен објект во Рокфорд, М.Н. Од производителот тежок за сите работни места, овој труд има трајна поддршка на #4. Достапно во дијаметар од 5 инчи и 6-инчи. Нортон #49822. Мирка #23-232-320.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи