.

.

New
Автоматски вентил 84C-10, пригушувач на издувни гасови, 1 NPT 84C-10

Автоматски вентил 84C-10, пригушувач на издувни гасови, 1 NPT 84C-10

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Тежина : 1,67lb. Димензии на производот : 8,00 x 8,00 x 7,00 инчи. Состојба : Користено - добро. Тежина : 1,67lb. Димензии на производот : 8,00 x 8,00 x 7,00 инчи. Состојба : Користено - добро. Автоматски вентил 84 C-10, пригушувач на издувни гасови, 1 "npt.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи