.

.

New
Бтс Хоризонтална Граница Прекинувач Тешки Вратата Микро Прекинувач За Воздух Завеси Од Авоко, Велбон, Пионер, Максвел, Или Марс

Бтс Хоризонтална Граница Прекинувач Тешки Вратата Микро Прекинувач За Воздух Завеси Од Авоко, Велбон, Пионер, Максвел, Или Марс

DEN 310.24

Стока
Во продавницата

1.Различни актуатори кои се земаат погодност за користење. 2.Вграден минијатурен прекинувач за ограничување на СМ, обвивка покриена со интензивна пластика за водоотпорна и отпорна на масло.Механичката јачина е подобра од серијата СМ на хоризонтален граничен прекинувач. 3.Секој прекинувач е опремен со фиксатор на кабел, вклучувајќи гумена чизма, метална мијалник, пластична навртка за завртки. 4.М20х1, 5 кабелска жлезда што може да биде опремена. Модел : BCJ - 102 За Пристап До Вратата На Воздушните Завеси. 220В / 110В @ 20А.1.Индуктивното оптоварување има фактор на моќност од 0,4 мин.(АЦ) и временска константа од 7 мсек.макс.(ДК). 2.Оптоварувањето на светилката има струја на наплив од 10 пати поголема од струјата во стабилна состојба, додека оптоварувањето на моторот има струја на наплив од 6 пати поголема од струјата во стабилна состојба. 3.Производ со пружина, неговиот употреблив опсег на работен дел е во рамките на една третина од целата должина на пролетта од предниот крај на пролетта.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи