.

.

New
Мбп Хидрологикс Пипеттор Совети Со Ултра Микро, Стерилни, 20 €l Капацитет

Мбп Хидрологикс Пипеттор Совети Со Ултра Микро, Стерилни, 20 €l Капацитет

DEN 5644.00

Стока
Во продавницата

Ист супериорен квалитет и перформанси КАКО и уметноста* совети, освен без бариера. Кристално јасни совети ви овозможуваат лесно да видите транспарентни примероци. Референтни ознаки на многу совети За Молекуларни Биопродукти обезбедуваат брз и удобен водич за визуелно утврдување дали го пипетирате саканиот волумен на течност. Сите чисти совети се решетки, престерилизирани и сертифицирани рназа -, Дназа -, днк - и без пироген; други молекуларни Биопроизводи решетки и масовни совети се нестерилни и автоклавни. 10 и Чисти 10 совети се идеални за примероци со низок волумен.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи