.

.

New
NTE Electronics QW247 Метал филм FlameProof Resistor, Axial Lead, отпорност на 4,7 ком, 2% толеранција, 1/4W, 250V

NTE Electronics QW247 Метал филм FlameProof Resistor, Axial Lead, отпорност на 4,7 ком, 2% толеранција, 1/4W, 250V

DEN 68.48

Стока
Во продавницата

Должината на пакетот е 0,787 сантиметри. Висината на пакетот е 13.462 сантиметри. Ширината на пакетот е 4,318 сантиметри. Тежина на пакет : 0,018 килограми. Должината на пакетот е 0,787 сантиметри. Висината на пакетот е 13.462 сантиметри. Ширината на пакетот е 4,318 сантиметри. Тежина на пакет : 0,018 килограми. Линијата за квалитет на пламен на пламен, резисторите на NTE е дизајнирана за замена и употреба на оригинална опрема. Комплетната линија на ретардант на пламен на NTE се движи во можност од 1/16 вати до 300 вати со вредности кои се движат од 0,010 ом до 22 мег ом.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи