.

.

New
Master Lock 527d Прилагодлива окова, ширина 2 инчи, црна

Master Lock 527d Прилагодлива окова, ширина 2 инчи, црна

DEN 332.48

Стока
Во продавницата

За внатрешна и надворешна употреба; Капката со клуч најдобро се користи за ранци, чанти, кутии за справи, шкафчиња и брави за складирање. Капката има црно винил покриено алуминиумско тело кое е отпорно на гребење и корозија и зацврстена челична окова за отпорност на сечење. Цилиндарот со 5 пини и механизмот за рачка со двојно заклучување обезбедува дополнителен отпор на избор и пржење. 2 in. Широко заклучување на телото; 5/16 in. Шачка со дијаметар со прилагодлива 2-3/8 in. До 5-15/16 in. Должина, 1-1/32 во ширина; Продолжена должина на окови за флексибилност на апликацијата. Еден катанец, две клучеви (глава за клуч за појавување на боја за дополнителна погодност). Вклучени компоненти : Хардвер; Копчиња за врата и комплети за заклучување; катанец. За внатрешна и надворешна употреба; Капката со клуч најдобро се користи за ранци, чанти, кутии за справи, шкафчиња и брави за складирање. Капката има црно винил покриено алуминиумско тело кое е отпорно на гребење и корозија и зацврстена челична окова за отпорност на сечење. Цилиндарот со 5 пини и механизмот за рачка со двојно заклучување обезбедува дополнителен отпор на избор и пржење. 2 in. Широко заклучување на телото; 5/16 in. Шачка со дијаметар со прилагодлива 2-3/8 in. До 5-15/16 in. Должина, 1-1/32 во ширина; Продолжена должина на окови за флексибилност на апликацијата. Еден катанец, две клучеви (глава за клуч за појавување на боја за дополнителна погодност). Вклучени компоненти : Хардвер; Копчиња за врата и комплети за заклучување; катанец. Опис на производот Господар заклучување бр. 527 D Покриено цврсто тело на телото има 2 IN (51мм) широк црн винил покриено тело за отпорност на гребење и корозија. Шталата со дијаметар од 5/16inin (8mm) се прилагодува од 2-3/8in (6cm) до 5-15/16in (15 см) долга; и е изработен од зацврстен челик со винил облечен, кој нуди дополнителен отпор на сечење, пила и површинско брак. Цилиндерот со 4 пини спречува избор и двојните лостови за заклучување обезбедуваат отпор против ingубопитување и чекање. Од производителот клучен различен, 2 "(51мм) широко покриен месинг на месинг. Отстранливата прилагодлива окова обезбедува максимална флексибилност на апликацијата. Должината на окови се движи од 2-17/32" до 5-15/16 ". Прилагодливиот тресок обезбедува прицврстување на заклучените предмети . Покриените окови и површините за заштита на телото од гребење.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи