.

.

New
1 Силиконски коцки коцки коцки за густина

1 Силиконски коцки коцки коцки за густина

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

> Прекрасен изглед : Целосно рачно изработени и нема остри рабови, со природна метална боја и металични ленти, коцката на елементите е само одлична за колекциите. > Висока чистота : До 99.9999% Елемент на чистота Едноставна супстанција. Одлично за колекции на елементи, хоби, DIY, експерименти, приказ на материјал. > Точност : Коцката е со димензии од 25,4*25.4*25.4 (+/- 0,1) мм, што е коцка од 1 инчи. Коцката е со ласерски обележани информации, вклучувајќи : атомски број, хемиски симбол, име, густина, чистота, атомска маса.> Професионален снабдувач : Металната коцка што ја гледате е произведена од Magerial Science, професионален снабдувач на метали, оксиди, Карбиди, ретки магнети на Земјата. > 120% Среќна гаранција за клиенти : Ние гарантираме дека предвидениот производ е точно како што е опишано. Наплатата ќе се издаде ако не сте задоволни со нарачаните производи. > Прекрасен изглед : Целосно рачно изработени и нема остри рабови, со природна метална боја и металични ленти, коцката на елементите е само одлична за колекциите. > Висока чистота : До 99.9999% Елемент на чистота Едноставна супстанција. Одлично за колекции на елементи, хоби, DIY, експерименти, приказ на материјал. > Точност : Коцката е со димензии од 25,4*25.4*25.4 (+/- 0,1) мм, што е коцка од 1 инчи. Коцката е со ласерски обележани информации, вклучувајќи : атомски број, хемиски симбол, име, густина, чистота, атомска маса.> Професионален снабдувач : Металната коцка што ја гледате е произведена од Magerial Science, професионален снабдувач на метали, оксиди, Карбиди, ретки магнети на Земјата. > 120% Среќна гаранција за клиенти : Ние гарантираме дека предвидениот производ е точно како што е опишано. Наплатата ќе се издаде ако не сте задоволни со нарачаните производи. Колекцијата може да биде привлечна и зависност. Собирањето на елементите на табелата е исто како така. Затоа, секогаш можеме да видиме, голема или мала, периодична табела со вистински елементи прикажани во некои институти или универзитети или некои луѓе од славен. Секогаш е одлична тема таму. Со димензии од 1 ", коцките се со подобра" тежина на рачката ". Коцките се направени од оригинален чист елемент, со до 99.9999% чистота на лабораториска употреба. Повеќето од нив се со четкани метални ленти. Некои модели можат да бидат Анодизирање шарени. Повеќе за коцките : . Димензии : 1 "*1"*1 "" /25.4mm кубна. Боја : оригинална боја на елементите. Некои со полирани површини и некои други со бои за анодизирање. Површина : Со двојно ласерско врежано информации за ласер : симбол на елементите, име и густина на едно лице, чистота магична и атомска тежина на спротивното лице. Други : Случаи за држење се достапни за поголемите коцки. До 99,99% коцки за чистота, одлични за собирање на елементи и приказ. Подарок WOW. За деца и студенти, како и за дисплеј за играчки за биро.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи