.

.

New
Cabilock 3 комплети чистење на автомобили за чистење сунѓерски алатки за миење автомобили восок комплет за миење автомобили за миење сакции за миење сакции за полирање

Cabilock 3 комплети чистење на автомобили за чистење сунѓерски алатки за миење автомобили восок комплет за миење автомобили

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Прицврстување за вежбање со тампон- материјалите и одличната изработка го прават сунѓер не само удобен, туку и издржлив, со практичен живот. Полидер за детали за автомобили- мал и лесен, погодно е да го земете со себе и да го користите во секое време. Восочување на автомобили со сунѓер- изработена од сунѓерски материјал, со помека текстура, удобна и издржлива, тоа ќе биде вашиот добар избор на алатки. Алатка за восочување на автомобили- Вежба за вежбање со пена за автомобили практично. Покрај помагањето на полирањето на автомобилите, овој сунѓер е исто така погоден за чистење и восочување активности на општата машина. Бришач за сунѓер на автомобили- Лесен за ракување и практично, може да биде за чистење, полирање, восочување и други задачи. Прицврстување за вежбање со тампон- материјалите и одличната изработка го прават сунѓер не само удобен, туку и издржлив, со практичен живот. Полидер за детали за автомобили- мал и лесен, погодно е да го земете со себе и да го користите во секое време. Восочување на автомобили со сунѓер- изработена од сунѓерски материјал, со помека текстура, удобна и издржлива, тоа ќе биде вашиот добар избор на алатки. Алатка за восочување на автомобили- Вежба за вежбање со пена за автомобили практично. Покрај помагањето на полирањето на автомобилите, овој сунѓер е исто така погоден за чистење и восочување активности на општата машина. Бришач за сунѓер на автомобили- Лесен за ракување и практично, може да биде за чистење, полирање, восочување и други задачи. Список на пакети 24 x облик на бранови сунѓер 27 x рамен сунѓер 3 x рачка 3 x Карактеристики на завртки за фиксирање -Материјал : сунѓер, пластични тркала за тампонирање за вежба -големина : 8.00x8.00x2.50cm/3.14x3.14x0 тампон за вежбање. -Појава : Како што е прикажано подлогата за полирање за тампонирање - Материјалите и одличната изработка го прават сунѓер не само удобен, туку и издржлив, со практична подлога за тампонирање на полирање. -Ова е многу практична алатка за полирање на автомобили, восочување и чистење со широк спектар на подлога за полисер за возила. -Татурата е деликатна и нежна, и е пријателска за вашето возило додека е добро полиран сунѓер. -Овој сунѓер има добра текстура, не е лесно да се искине, и е многу ефикасен и практичен комплет за тампони и полиши. -Практично. Покрај тоа што помага во полирањето на автомобилите, овој сунѓер е исто така погоден за чистење и восочување активности на генерална машина за микрофибер пешкир. Алатки за чистење Тоа е многу погоден за полирање и восочување или употреба на машини. Материјалот за сунѓер има едноставен изглед и е издржлив.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи