.

.

New
3м ЕМД Топлина Смалуваат Цевки ФП-301-Боја Асортиман Комплет, 1 Комплет со 133 Цевки, Една Големина

3м ЕМД Топлина Смалуваат Цевки ФП-301-Боја Асортиман Комплет, 1 Комплет со 133 Цевки, Една Големина

DEN 1144.00

Стока
Во продавницата

СИГУРНИ ПЕРФОРМАНСИ : Ги Одржува електричните, физичките и хемиските својства избалансирани за различни индустриски и воени апликации. ПРИМАРНА УПОТРЕБА : електрична изолација со смалување преку спојки и завршетоци на кабли. ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ : лесна покривка за жица, обележување на жица, пакување жици и пакување на компоненти. ОТПОРЕН НА ПЛАМЕН : Боите се само-гаснење, боите се среќаваат Со Тестот За Пламен СО Сите Цевки УЛ 224 (Освен Јасно). Само за индустриска/професионална употреба. Не за продажба или употреба на потрошувачите. Опис на производот 3м Фп-301 Комплет За Цевки за Смалување На Топлина е разноврсен асортиман на цевки со тенок ѕид што ги балансира електричните, физичките и хемиските својства. Оваа цевка за отпорност на пламен има сооднос на собирање 2 : 1 и обезбедува изолација ЗА апликации со оценка ОД 600 V. Флексибилната полиолефинска конструкција нуди заштита од заптивки од влага, што ја прави идеална за индустриски и воени апликации. Од Производителот разноврсен асортиман на флексибилни полиолефински цевки за намалување на топлина (FP301) во различни големини и бои. Седум бои : Црна, Бела, Јасна, Црвена, Сина, Жолта, Зелена Содржина во организиран случај : 3/32-Инчен - 5 секоја од 7 бои - 35 парчиња,1/8-Инчен - 4 секоја од 7 бои - 28 парчиња,3/16-Инчен : 3 секоја од 7 бои - 21 парчиња,1/4-Инчен : 3 секоја од 7 бои - 21 парчиња,3/8-Инчен : 2 секоја од 7 бои - 14 парчиња,1/2-Инчен : 2 секоја од 7 бои - 14 Парчиња.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи