.

.

New
Вулкан 0,50 мм Лилјак Зафат

Вулкан 0,50 мм Лилјак Зафат

DEN 7999.20

Стока
Во продавницата

Изборот за дрвени лилјаци или кој било ударник кој бара максимално чувство/контрола. Долга 41 инчи. Напредно чувство/контрола на легури и композитни лилјаци; погоден за дрвени лилјаци. Долга 43 инчи. Во согласност со залихите на повеќето легури и композитни лилјаци. Долг 39 инчи. Напредни полимерни рачки кои даваат максимално чувство во суви или влажни услови. Карактеристики најсовремен "лавиринт" отпечаток за крајното решение за фаќање. Лесно се нанесува на секоја рачка за лилјак. Ултралесни (0. 50 мм) изборот за дрвени лилјаци или кој било ударник кој бара максимално чувство/контрола. Напредни полимерни рачки кои даваат максимално чувство во суви или влажни услови. Карактеристики најсовремен "лавиринт" отпечаток за крајното решение за фаќање. Лесно се нанесува на секоја рачка за лилјак. Виолетова И Бела. Спорт тип : Бејзбол.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи