.

.

New
Runow Under The Trabe The Trabmill, Treammill Walking со површинска површина и далечински управувач, машина за вежбање со LED дисплеј, електрично одење без инсталација што работи со неблаго

Runow Under The Trabe The Trabmill, Treammill Walking со површинска површина и далечински управувач, машина за вежбање со LED

DEN 815.84

Стока
Во продавницата

Можете да го користите за одење, џогирање и трчање дома, канцеларија или стан. Нашиот тим нуди услуга за живот, слушање на сите клиенти и обезбедува 24/7 услуга по продажбата и бесплатни делови за замена за 1 година. 【LED дисплеј и далечински управувач】 : The Treammill The Runow Walking може да ги следи вашите податоци за тренингот, како што се време/калории/чекори/брзина. Можете да го користите за одење, џогирање и трчање дома, канцеларија или стан. 【LED дисплеј и далечински управувач】 : The Treammill The Runow Walking може да ги следи вашите податоци за тренингот, како што се време/калории/чекори/брзина. Нашиот тим нуди услуга за живот, слушање на сите клиенти и обезбедува 24/7 услуга по продажбата и бесплатни делови за замена за 1 година. Mother 1,75 КС моќен и тивок мотор】 : Runow Treadmill за дома е опремена со мотор без четка од 1,75 КС, нема потреба да ја замените јаглеродната четка и има повеќе движечка сила, помалку бучава, потрајни, опсегот на брзина е 0,3-3,7 км на час. 【Висококвалитетни неблагодарна работа и одлична услуга】 : Runow има за цел да произведе висококвалитетни сигурни домашни електрични вежби за неблагодарна работа. 【Голема површина и апсорбирање на шок】 : Рампа за одење на рампа за одење Трескамки има голема површина од 48,1x17,7 инчи (LXW), цврста челична рамка и трајна табла за трчање, капацитет за тежина од 270 bs, правејќи ја вашата вежба слободно и удобно . Големиот и јасен дигитален дисплеј го олеснува гледањето кога одите. Преносна неблагодарна работа има 2 тркала за транспорт, а вие можете лесно да ја преместите и да ја чувате малата неблагодарна работа сами. Длабоко сакани и веруваат од илјадници семејства. Длабоко сакани и веруваат од илјадници семејства. Цврстата челична рамка поддржува капацитет на тежина до 270 фунти и може да ја задржи тежината на повеќето луѓе. 1010 EB Преклопна неблагодарна работа нуди опсег на брзина од 0,3-3,7мм на час, добро за одење и џогирање. Вградениот систем што апсорбира шок може ефикасно да ги заштити вашите зглобови. 1010 EB Под неблагодарна работа за канцеларија имаат поширока и подолга област, тоа ви дава бесплатно и удобно одење и трчање како што правите тренингот на отворено. Кога користите други мали неблагодарна работа, за да ги задржите нозете да не паѓаат од областа за трчање, мора да одите и да трчате внимателно. Преносна неблагодарна работа има 2 тркала за транспорт, а вие можете лесно да ја преместите и да ја чувате малата неблагодарна работа сами. 【Висококвалитетни неблагодарна работа и одлична услуга】 : Runow има за цел да произведе висококвалитетни сигурни домашни електрични вежби за неблагодарна работа. Лесен за работа. Вградениот систем што апсорбира шок може ефикасно да ги заштити вашите зглобови. Електричната неблагодарна работа можете да ја ставите под биро, работејќи додека шетате. Големиот и јасен дигитален дисплеј го олеснува гледањето кога одите.【Голема површина и апсорбирање на шок】 : Рампа за одење на рампа за одење Трескамки има голема површина од 48,1x17,7 инчи (LXW), цврста челична рамка и трајна табла за трчање, капацитет за тежина од 270 bs, правејќи ја вашата вежба слободно и удобно .

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи